Om Oss

Med över 30 års erfarenhet av förpackningsbranschen kan JS Teknik erbjuda ett gediget kunnande och en unik möjlighet att leverera maskiner, både av standardmodell samt helt skräddarsydda förpackningslösningar, till en lång rad olika kunder, främst inom livsmedelsindustrin.

Vårt främsta verksamhetsområde är Norden men JS Teknik har sedan tidigare erfarenhet av att göra affärer runt om i världen exempelvis USA, Australien, Thailand, Österrike, Tyskland och Chile. På företaget finns medarbetare med kunskaper i svenska, engelska, tyska och spanska.

JS Teknik levererar och installerar, djupdragare, både nya, nya med gamla ”skal” samt begagnade. Vi levererar även märk- och etiketteringsutrustning. Som ett led i vår strävan att erbjuda helhetslösningar individuellt avpassade till varje enskild kund och varje enskild produkt, erbjuder vi också utbildning av maskinoperatörer och teknisk personal samt service och reparationer på befintliga maskiner.

Sedan år 2000 finns administration och verkstad i S Sandby.

Vår långa erfarenhet och stora kontaktnät gör att vi kan erbjuda fördelarna hos ett stort företag men med det lilla företagets flexibilitet och kundservice, vilket skapar goda möjligheter för Er att hitta den bästa lösningen för Ert företag.