Förpackningsmaskiner

JS Teknik levererar och installerar ett stort urval av djupdragare. Sedan gammalt har vi erfarenhet av förpackningar till ost, lax, smörgåspålägg, pizza, baguetter, tvål m.m. JS Teknik är generalagent för SEALPACS hela sortiment av djupdragare i Sverige och kan därför erbjuda nya maskiner både av standardmodell och kundanpassade modeller. Önskas en maskin byggd individuellt för kundens räkning och anpassad till en viss produkt erbjuds detta antingen genom leverans av en begagnad, genomgången, maskin eller en rehabiliterad, där allt utom ”skalet” är nytt, både vad gäller tillbehör och elektronik.
JS Teknik säljer även utrustning och tillbehör till kundens befintliga maskiner.

Nya maskiner

Som generalagent för SEALPACS hela sortiment av djupdragare kan
JS Teknik erbjuda ett stort antal nya förpackningsmaskiner. Vår kunskap och erfarenhet gör att Ni får en maskin som fungerar idag och i framtiden. Vår personal ser till att Ni får rätt maskin och rätt tillbehör samt hjälper Er med installation och igångkörning av maskinen. På plats utbildas personalen i hur maskinen fungerar och drivs för att produktion ska kunna ske utan onödiga stopp. Uppföljning och ev. service av maskinen sker som ett naturligt led i vår strävan att leverera maskiner och tillbehör av högsta kvalité till rätt pris.

Standardmodeller

SEALPACS erbjuder ett brett sortiment av djupdragare. För exakt information om sortimentet vänligen se sealpacs hemsida www.sealpac.de eller kontakta JS Teknik för en diskussion om vad vi kan erbjuda just Ert företag.

Kundanpassade modeller

Önskas en ny förpackningsmaskin, men av olika anledningar kan en standardmodell inte användas, finns möjligheten att välja en mer kundanpassad modell. JS Teknik levererar då en specialmaskin där kundens behov av en mer teknisk maskin med möjlighet att packa större produkter, att använda dubbelverktyg med fler och mer avancerade styrfunktioner tillgodoses. För mer information om våra kundanpassade modeller vänligen kontakta JS Teknik.

Rehabiliterade maskiner

Ett alternativ till en ny maskin är en rehabiliterad. Med detta menas en begagnad maskin där allt utom ”skalet” är nytt och anpassat efter kunden och den produkt maskinen ska användas för. Gamla maskindelar och tillbehör plockas bort, liksom elektroniken, maskinen tvättas för att sedan få helt nya tillbehör och ny elektronik. Resultatet blir en kundanpassad maskin i nyskick men till lägre kostnad.

Begagnade maskiner

Ett prisvärt alternativ är inköp av en begagnade maskin. Vid leverans är maskinen genomgången och uttjänta delar är utbytta. Vid köp av en begagnad maskin bytas endast de delar ut som inte bedöms ha en tillräcklig livslängd, detta för att kunna få en bra maskin till ett fördelaktigt pris. Önskas installation med igångkörning av maskinen och utbildning av personalen fås detta även vid köp av begagnade maskiner. För information om våra begagnade maskiner vänligen kontakta JS Teknik.

Befintliga maskiner

JS Teknik levererar och, om så önskas, installerar utrustning och verktyg till befintliga maskiner ute hos kund.

Sealpac RE30